Image

Карітас Полтава запускає ініціативу по оздобленню дитячої міської клінічної лікарні

0 Comments

Працівники Карітасу планують створити новий візуальний простір усіх відділень дитячої міської клінічної лікарні м. Полтава.

Про ідею:

Перевтілення лікарні відбудеться завдяки появі нових малюнків та зображень, що нестимуть у собі новий ціннісний підхід до процесу одужання.

Гасло мистецького проекту:

Лабораторія супер героїв – це місце, де ти знаходиш свою супер силу.

Чому так?

Пацієнт лікарні перевтілюється, він перевіряє свою силу та мужність. А це під силу тільки справжнім героям!
Звісно перебування в лабораторії супергероїв – це справжнє випробування! Але детально проаналізувавши штатний розклад пацієнтів, команда Карітасу Полтава змінила погляд на звичайні речі, що відбуваються із дітьми у лікарні. Процес лікування, аналізів та медичних процедур – це процеси справжнього перевтілення. Адже для того, щоб побороти недугу потрібно проявити волю та неабияку силу та віру в себе – це і є найголовніше завдання лабораторії, де діти переборюють страхи і тим самим тяжкі хвороби.
Кожна дитина, яка не боїться глянути в очі хвороби – це супер герой! І ми їх підтримаємо не лише на словах!

Проект розрахований на період тривалістю 5 місяців. Але це лише початок, далі ми будемо працювати над розвитком лікарні, орієнтуючись на принципи особистісно-орієнтованого підходу.

На разі ми шукаємо таких же мрійників-волонтерів і добрих благодійників, що допоможуть нам закупити необхідні матеріали. Фінансову допомогу проекту можна надіслати за реквізитами: БФ «Карітас Полтава», р/р 26002054646833 в ПАТ «Приватбанк», МФО 331401, ЄДРПОУ 40958597, призначення платежу: благодійна пожертва ;

Детальна інформація за телефоном: +380952888707

Categories: Новини

Залишити відповідь