Image

Карітас Краматорськ організував для малюків “Свято плюшевого ведмедика”

В дитинстві всі мали улюблену іграшку, яка разом з нами була всюди. Іграшку, з якою було пов’язано багато спогадів, з якою ми ділили свої емоції та переживання. За допомогою іграшки дитина може розповісти дорослим свої найтаємничіші переживання, розділити з нею страхи чи радісні миті.

Про плюшевих улюбленців та їх власників «подбали» в Карітасі Краматорськ, коли планували чергове «Свято плюшевого ведмедика». Командою Простору підтримки на чолі з аніматором Ольгою Єфімовою було розроблено насичену програму заходу, де кожна дитина могла знайти щось цікаве для себе.

18 липня в Просторі підтримки на учасників заходу чекали веселощі та ігри на свіжому повітрі, тематична фотозона з більш ніж двадцятьма м’якими ведмедиками, персональні фотосесії від запрошеного волонтера – професійного фотографа. Навіть солодощі на святі були тематичними – усі дітки отримали солодких ведмедиків, які вдало доповнили солодкий стіл.

А потім на дітей та батьків чекав майстер-клас, де вони власноруч змогли виготовити плюшевих ведмедиків. Кожна іграшка відображала індивідуальність дитинки, яка її створювала.

Зробити свято в цьому році ще більш захопливим та насиченим допомогли волонтери фонду. Ми дякуємо Оксані Серденюк за професійну фотосесію для учасників, а також вдячні Наташі Держипильській з мамою за можливість створити плюшевого друга власними руками. Ми впевнені, що з такою підтримкою та вдячністю учасників, свято буде кожного року ставати все кращим!

Categories: Новини

Залишити відповідь