Image

Дівчата з Коломийського будинку-інтернату відпочили в Буковелі

Яким щастям є, коли в реальність втілюється те, чого так чекали, чого щиро прагнули…

Ні для кого не секрет, як не легко створити належні умови в соціумі для підопічних інтернатів, щоб вони відчували себе комфортно і впевнено. І як часто для них важливим є повноцінний, здоровий відпочинок та відчуття любові.

Такий довгоочікуваний табір для дівчат Коломийського будинку-інтернату – відбувся! Зустрів підопічних найбільший гірськолижний та SPA курорт України. Останні літні дні не скупились на сонце і тепло, тож кожен мав змогу сповна насолодитись справжньою красою Карпат.

Кожен день в таборі був насичений і особливий. Для дівчат проводили майстер-класи різної тематики та ігри. Прогулянки курортним містечком, цікавими місцями, басейн захоплювали дівчат і залишили багато вражень.

Для підопічних Коломийського будинку-інтернату такий відпочинок є надзвичайно важливим, адже це є чудовим прикладом соціальної адаптації та терапії природою.

Дякуємо всім жертводавцям та тим, хто долучився до гражних розпродажів та ярмарків по збору коштів, які організовував Карітас Коломия для проведення цього табору. Разом з вами ми робимо цей світ кращим!

Висловлюємо щиру подяку Олександру Шевченко та Татарів, Готель Ольга Deluxe!

Categories: Новини

Залишити відповідь