Image

Діти з Карітасу Київ відпочили в літньому таборі у Швеції

0 Comments

«Діти Карітасу-Київ із сімей учасників АТО та із сімей загиблих повернулися із табору у Швеції, де перебували впродовж двох тижнів і провели незабутній відпочинок. Табір відбувся завдяки запрошенню митця та громадської активістки Наталії Андерсон, яка вже 29 років поспіль запрошує на оздоровлення до свого родового маєтку дітей різних соціальних категорій з України, Білорусі, Польщі. У поїздці взяло участь 25 осіб», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу-Київ.

Діти в таборі мали насичену програму: активні ігри на свіжому повітрі, квести, творчі майстер-класи, походи в ліс та на озера, екскурсії в лунапарк, відпочинок в аквапарку, а також казкові морські подорожі Стокгольмським каналом та круїз до берегів Фінляндії. За час перебування на відпочинку діти змогли розкрити в собі нові уміння, проявити свої творчі здібності, насолодитися фантастичною природою Скандинавії. Кожен повернувся додому з незабутніми враженнями та десятком нових друзів.

«Карітас-Київ проводить табори для дітей різних категорій. Зокрема, вже, окрім цього, відбулися денні табори у Карітасі. Цього року ще буде сімейний табір для дітей з інвалідністю», – підсумовує Анатолій, соціальний працівник Карітасу-Київ.

Categories: Новини

Залишити відповідь