Владика Богдан Дзюрах відвідав підопічних дітей Карітасу Київ

09.03.12
«1 березня, у перший тиждень Великого посту та перший день весни, преосвященний владика Богдан Дзюрах, Голова Патріаршої курії Української Греко-Католицької Церкви відвідав київський Карітас. Він познайомився і гарно провів час разом із підопічними дітьми, оглянув діяльність організації», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу Київ.

Серед дітей Карітасу Київ, з якими владика перебув, розмовляв і навіть взяв участь у майстер- класі по оздобленню великодніх кошичків, були т.з. «діти вулиці», діти із кризових та малозабезпечених сімей. Вказаний майстер-клас організований та буде тривати щотижня завдяки гостям, які приїхали разом із владикою Богданом – п. Володимирові і п. Інні.

«В їхніх очах я бачу світло та радість, вони цікаві, активно залучаються до запропонованої діяльності, незважаючи на життєві проблеми, які їх торкнулися, переживання, що вони мають, випробування. Вони – діти Божі, які потребують нашої опіки та співчуття, яке б дало їм надію для їхнього майбутнього.

Всі ми маємо проявляти милосердя до потребуючих, до чого і запрошую усіх людей доброї волі. Радію, що сьогодні міг бути із ними!», – сказав владика Богдан, підсумовуючи свій візит до Карітасу.

Директор місцевого Карітасу о. Роман Сиротич щиро подякував владиці Богдану за відвідини та постійну пам’ять і допомогу для потребуючих, наголосивши: «Саме завдяки Вам та Вашій ініціативі Карітас та наша Церква робить багато добрих справ по відношенню до потребуючих людей. Вірю, разом ми змінимо наше суспільство на краще».