Image

Святий Миколай збирає подарунки для дітей-сиріт

0 Comments

09.12.11
Десятий рік поспіль Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії проводить акцію «Допоможи Святому Миколаю прийти до дітей-сиріт». «Діти з п’ятнадцяти інтернатів та дитячих будинків написали свої найзаповітніші мрії в листах до Святого Миколая. Чи здійсняться дитячі побажання та чи знайдуть вони під подушкою омріяний подарунок ? залежить від кожного з нас», ? кажуть у місцевому Карітасі.

Дитинство – це чарівна пора в житті кожної людини. Це – час, коли мрії рояться в голові, і здається, що ось-ось всі вони здійсняться. Діти живуть в своєму неосяжному світі, де панує щастя, усмішка, достаток та завжди поруч люблячі батьки.

На жаль, для деяких дітей мрії залишаються лише мріями, які розбиваються об жорстоку реальність, об стіни дитячих будинків, інтернатів, байдужості і корисливості. Саме тому дуже важливо підтримати таких дітей і, нехай навіть на мить, але подарувати їм казку. Кожен може зробити свій маленький внесок в те, щоб цього року кожна дитина отримала свій подарунок.

Директор регіональної організації Карітасу в Коломиї каже: «По місті вже розставлено скрині, відкрито благодійний банківський рахунок та розповсюджуються волонтерами листи від дітей. Допомогти можна також солодощами, іграшками та одягом».

Минулого року таким чином вдалося зібрати подарунків дітям на суму близько півмільйона гривень. Організатори акції сподіваються на щедрість людей, які не оминуть своєю увагою жодне прохання дитини.

Попри всі удари долі, діти залишаються доброзичливими та чутливими. Саме віра в казку, у всесильного Бога, допомагає їм бути такими. А для кожного дорослого лист від сироти дає можливість проявити найкращі людські якості, які врешті-решт і роблять нас людьми та не дозволяють очерствіти душі.

Categories: Новини

Залишити відповідь