Image

Карітас Київ передав солодощі та Святе Письмо людям, які перебувають у місцях позбавлення волі

0 Comments

04.09.2011
Цими днями київський Карітас у рамках постійної співпраці із місцями позбавлення волі передав солодощі та Святе Письмо для неповнолітніх та жінок, що утримуються у Київському слідчому ізоляторі, а також для засуджених, що перебувають у міжобласній лікарні в Бучанській виправній колонії.

«Всього було передано 960 кексів “Барні”, 510 коробок “Мілка” та 80 коробок “Карамель”. Іншу партію солодощів ми подарували жіночій Чернігівській виправній колонії № 44», – повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітасу Київ.

Слід зауважити, що місцевий Карітас вже протягом 15-ти років веде постійну роботу по наданню допомоги ув’язненим жінкам та їхнім дітям. Метою цієї праці є вселити надію і віру у завтрашній день, дати зрозуміти, що світ не відвернувся від них і майбутнє дійсно існує.

Співпраця відбувається також із Збаразькою колонією в Тернопільській області, Чернігівською жіночою колонію, а також будинком дитини, що знаходиться при ній, Полтавською жіночою колонією, Одеською жіночою колонією, Дніпродзержинською, Харківською колонією та Уманською колоніями.

Допомога із місцями позбавлення волі і Карітасом полягає у тісному письмовому спілкуванні з ув’язненими, їх духовній і психологічній підтримці, а також у наданні матеріальних засобів підтримки життя – продуктів харчування, засобів особистої гігієни, миючих засобів, гуманітарних речей, одягу і взуття, духовної літератури.

Допомога Будинку дитини при Чернігівській жіночій колонії включає також надання памперсів, м’яких іграшок, печива, інших дитячих речей.

Categories: Новини

Залишити відповідь