Image

На Івано-Франківщині завершився ще один дитячий табір, який організував Карітас

0 Comments

 

25.07.2011
З 11 по 18 липня в місті Яремче Івано-Франківської області відбувався літній дитячий табір “Країна мрій”. Табір організовано з метою профілактики збільшення випадків дитячої бездоглядності серед дітей трудових мігрантів в період літніх канікул. Ініціатором заходу виступив Карітас Броди із Львівщини. Участь у літньому таборі взяли 18 дітей з міста Броди.

 

Усі вони – учасники довготривалого проекту «Соціально-психологічна підтримка дітей трудових мігрантів».

«Програма табору була дуже різнобарвною, і включала захоплюючі екскурсії стежками Довбуша, на гору Маковиця, Манявський скид, водоспади Пробій та Дівочі сльози. Крім того, діти відвідали місцевий заповідник диких тварин.

Також у таборі було заплановано проведення імпровізованого народного свята Івана Купала з усіма відповідними традиціями, купальськими піснями, вінками та ватрою», – розповідає про перебіг табору координатор проекту” Соціальна і психологічна підтримка дітей трудових мігратнів” Оксана Лотоцька.

Працівники Карітасу урізноматнили дозвілля дітей спеціальними конкурсами і творчими заняттями. Їх мета – згуртувати дітей, покращити їх емоційний стан, креативно об’єднати колектив, виявити дитячі обдарування.

У «Країні мрій» для відпочинку маленьких мрійників було все: якісне харчування, кваліфіковані медики та вихователі, затишні спальні корпуси, ігрові та спортивні майданчики, ігротека, різноманітні розважальні та спортивні заходи, і щонайважливіше – щира любов та опіка наставників.

Categories: Новини

Залишити відповідь