Image

Піша проща

0 Comments


Піша проща до Самбірської Богородиці
18.05.2009
«Благослови Господи путь, що по ній піду!», – кілька років поспіль з таким девізом Карітас організовує піші прощі, метою яких є  – просити прощення у Бога і у ближніх, вчитись серцем прощати, молитись за тих що в потребі. Адже до



нашого фонду завжди приходять люди в потребі і потреби найрізноманітніші. Але найбільша потреба людини бути здоровим, вправним, рости як всі, бути як всі.

 
29-31 травня 2009 року Карітасом Самбірсько-Дрогобицької Єпархії організовується піша проща неповносправних осіб до Самбірської Богородиці, до чудотворної ікони Богородиці, до якої багато років йдуть люди змучені хворобами, житейськими проблемами, щоб благати в Неї оздоровлення, милості, заступництва.
Проща – це не лише піша хода в молитві до святого місця. Це жертва Богові, це ближче пізнання Бога через можливість молитви та спілкування з однодумцями, адже в дорозі ти не один, поруч ідуть люди, які такі ж як Ти. Тому дійшовши до святого місця – Ти стаєш ближчим до Бога, знаходиш добрих друзів, відновляєшся духовно і поповнюєш свої фізичні сили, а основне – Ти повертаєшся додому зовсім іншою, кращою людиною! 
До участі у прощі запрошуються всі бажаючі, і насамперед, люди з особливими потребами, сім’ї що виховують неповносправних дітей, молодь, волонтери для організаційної підтримки. В програмі: молитви, катехиза, свідчення, цікаві зустрічі та розмови, концертні виступи. Проща буде забезпечена медичною опікою та необхідним транспортом. З планом проведення пішої прощі можна ознайомитися на сайті Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії (http://caritas-sde.org). Проща розпочнеться 29 травня о 7:30 год. Святою Літургією у центрі Душпастирства молоді (м. Дрогобич). Бажаючих взяти участь просимо зголошуватись за адресою:
м. Дрогобич,
вул. Чорновола,4
тел. 8 (03244) 2 24 58, 8 067 456 11 47

Categories: Новини

Залишити відповідь