Image

Свято!

0 Comments


Міжнародний день
людей похилого віку
01.10.2010
Щороку 1 жовтня  Карітас Коломийсько-Чернівецької Єпархії влаштовує святковий обід для підопічних проекту «Домашня опіка», приурочений Міжнародному дню людей похилого віку. І цього року з благословення правлячого архієрея Миколая Сімкайла було організоване свято, на яке прийшло більше



двадцяти осіб. Гості знову зустрілися за спільним святковим столом, де змогли поділитися своїми проблемами, обговорити різні життєві ситуації, відчути себе потрібними. Підопічних привітав директор Карітасу Коломийсько-Чернівецької Єпархії Сергій Триф’як. Зі святом присутніх також привітали діти дитячого соціального центру Карітасу. На завершення свята підопічні проекту «Домашня опіка» щиро дякували працівникам Карітасу.
Свято було влаштовано завдяки фінансовій допомозі вірних Коломийсько-Чернівецької єпархії, ПВТФ «Айстра» (Ткачук С.А.) і ТзОВ «Тріумф» (Мензатюк Д.О.).
Слід зазначити, що саме в цей день у Карітасі Коломийсько-Чернівецької Єпархії також розпочав дію новий проект для людей похилого віку – «Інформаційний та навчальний центр домашнього догляду».

Categories: Новини

Залишити відповідь