Подяка від Таїровської ОТГ

Таїровська об’єднана громада висловлює щиру подяку Міжнародному благодійному фонду «Карітас Україна» за благодійну допомогу у вигляді наборів захисних товарів «Скриньки здоров’я для громад».

Міжнародний благодійний фонд «Карітас України» у співпраці з Одеським регіональним офісом Програми «U-LEAD з Європою» розпочали новий проект «Підтримка об’єднаних територіальних громад у боротьбі з пандемією COVID-19».

Програма «U-LEAD з Європою» (Local Empowerment, Accountability and Development Programme ) підтримує децентралізацію та регіональну політику в Україні. Ця  програма  спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Німеччиною, Швецією, Польщею, Данією та Естонією.

В рамках проекту Таїровська об’єднана громада отримала набори захисних товарів (захисних рукавичок, масок, окулярів, захисних костюмів, безконтактний термометр, респіраторів та дезінфікуючих засобів), які розподілили між КНП «Таїровський консультаційно-діагностичним центром», КЗ дошкільної освіти «Журавлик» та закладами загальної середньої освіти громади.

Подяка від Таїровської ОТГ