Проектний менеджер/Project manager

Вакансія: Проектний менеджер

Графік: full time

Локація: Київ

МБФ Карітас України шукає в Київський офіс Проектного менеджера – спеціаліста з управління проєктами з хорошими організаторськими та комунікативними здібностями, який вміє якісно та оперативно визначати пріоритети, планувати виконання поставлених завдань, контролювати їх виконання, швидко реагувати на наявні проблеми та шукати найкращі шляхи їх вирішення.

Ми пропонуємо більше, ніж просто роботу: з нами у Вас є можливість розвиватися та долучитись до якісних змін у суспільстві!

Карітас України прагне створити та підтримувати середовище, яке пропагує основну цінність людської гідності та запобігає домаганням, зловживанням та експлуатації своїх працівників, партнерів та бенефіціарів.

Обов’язки:

• Забезпечувати якісне виконання проекту згідно з принципами і стандартами Фонду та партнерів, вимог донорів і відповідної передової практики.
  • Слідкувати за належним супроводом проєктної діяльності протягом усього проєктного циклу, координувати та моніторити активності виконавців проекту, відслідковувати ефективність виконання та дотримання дедлайнів.
  • Залучати та зміцнювати партнерства, пов’язані з реалізацією проекту, застосовуючи принципи, інструменти і підходи партнерства.
  • Визначати потреби та потенціал членів команди, ставити задачі та супроводжувати їх виконання.
  • Вести проєктну документацію, готувати описові звіти, відповідно до вимог Фонду та  вимог донорів.
  • Досягати цілей та завдань проекту.
  • За потребою здійснювати робочі моніторингові та координаційні поїздки в локації виконання проекту.

Вимоги:

• Вища освіта у релевантній сфері.
  • Досвід реалізації проектів, координації активностей стейкхолдерів та виконавців проектів.
  • Досвід взаємодії з партнерськими організаціями.
  • Досконале знання пакетів Microsoft Office та MS Windows (Excel, Word, PowerPoint, Outlook), досвід використання task-менеджерів.
  • Англійська мова – не нижче Upper-Intermediate
  • Знання кластерних стандартів та стандартів Sphere.

Додатковою перевагою буде:

• успішний досвід реалізації проектів у неурядовій сфері (особливо- проектів гуманітарного реагування);
  • досвід реалізації проектів у будівельній сфері.

Необхідні навички:

• Управління процесами і задачами
  • Управління командою
  • Планування та пріоритизація
  • Організованість, велика ступінь структурованості і тайм-менеджмент
  • Навички вирішення проблеми (solving problems) та ризик-менеджменту
  • Ведення перемовин
  • Критичне мислення та адаптивність, проактивність
  • Базові навички аналізу та прогнозування динаміки проєкту
  • Звітування за стандартами та шаблонами
  • Ініціативність, вміння управляти процесами в команді.

Ми пропонуємо:

• Офіційне працевлаштування
  • Конкурентний рівень заробітної плати
  • Потрібні ресурси для виконання поставлених завдань
  • Можливість професійного зросту
  • Можливість бути в команді великої мережі Благодійних організацій
  • Мікс онлайн/офлайн роботи в офісі в історичному центрі Києва.

Кандидат на цю посаду перед співбесідою має ознайомитися з політиками та процедурами Системи Убезпечення та Кодексу поведінки співробітників.

З політикою та процедурами можна ознайомитися на нашому https://caritas.ua/sfg/.

Звертаємо Вашу увагу на те, що ця вакансія передбачає проведення низки перевірок, зокрема перевірка рекомендацій від попередніх працедавців та даних щодо доброчесності та законослухняності пошукача.

Якщо у Вас є успішний відповідний досвід і Ви відповідаєте вимогам вакансії, надсилайте резюме на електронну адресу: akholodnytska@caritas.ua.

Categories: Вакансії