Image

Тематичні зустрічі для Вільховської громади

0 Comments

У приміщенні Вільховської селищної бібліотеки, за організаційної підтримки представників БФ «Милосердя Луганськ» пройшла зустріч місцевих жителів з фахівцями Щастинського районного управління ГУ ДСНС України у Луганській області.

Співробітники Служби порятунку ознайомили присутніх зі статистикою надзвичайних подій, які виникли на території громади, розповіли причини виникнення та їх наслідки. Присутнім роз’яснювали основні правила пожежної безпеки у побуті, які особливо важливо дотримуватися під час опалювального сезону. Також, рятувальники нагадали громадянам про заборону спалювання сухої рослинності під час прибирання присадибних ділянок.

У другій частині зустрічі, психолог проєкту провів тренінг по темі «Стрес, вплив на організм людини. Стресостійкість». Стрес — це стан організму, при якому задіяні всі його резерви. Стрес може бути викликаний, як негативними факторами, так і позитивними.

Під час тренінгу з’ясовували основні причини стресу, види та ознаки стресу, розкрили поняття стресостійкість, резилієнс – можливість уникнути стресу шляхом перегляду ставлення на ситуацію, що склалася. Обговорили основні види профілактики стресу, техніки заземлення.

Проєкт “Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях” реалізується за організаційної підтримки Caritas Ukraine і фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Caritas Österreich.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь