Image

Запрошуємо на вебінар «Відкрий свою грань креативності»

0 Comments

За результатами Міжнародного саміту в Давосі креативність була визнана необхідною навичкою майбутнього. І це цілком зрозуміло. Світу й людям потрібні нові ідеї, здатність створювати альтернативи й дивитися на ситуацію з різних сторін. Важливо розвивати нові підходи та способи дій для вирішення конфліктів та інших завдань.

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» пропонує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Відкрий свою грань креативності», який відбудеться 12 листопада 2020.

Для кого буде корисний вебінар: Захід буде корисний для самозайнятих осіб, фрилансерів, людей творчих професій, потенційних підприємців, власників малого й середнього бізнесу, менеджерів із розвитку та інновацій, керівників проєктів, психологів, тренерів, викладачів.

У програмі – розкриття тонкощів креативності:

✔️Де живе креативність?

✔️Як відбувається творчий процес, «приходять» і створюються ідеї?

✔️Практичні завдання на розвитку навику креативності.

Ведуча вебінару – Владислава Крижна, сертифікована бізнес-тренерка (Міжнародна організація праці 2019, Школа тренерів Оксани Грабар, 2015) і арт-коучиня (Тренінгова компанія «Основа» 2017). Вісім років практикує та розвиває методики соціального театру в Україні.

Дата й час: 12 листопада 2020 року, з 19:00 до 20:30.

✅Мова вебінару – українська.

👉Участь безкоштовна❗️ДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ:https://bit.ly/2I9TSFo

Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо після реєстрації ви не отримали від нас листа з посиланням на участь у вебінарі – перевірте папку «Спам»: лист може потрапити туди.

***За додатковими питаннями звертайтеся за номером:

+38 050 314 69 44, Кирил.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь