Image

Важливо не те, скільки ми робимо, а те скільки любові ми вкладаємо в це

0 Comments

Грудень для мобільної бригади Карітасу Донецьк виявився продуктивним.

Відбулася видача ліків у таких селищах:

– смт.Станиця Луганська

– смт.Новотошківське

– с.Оріхове

Ці населені пункти розташовані в нульовому кілометрі від лінії розмежування та на сьогоднішній день залишаються досить неспокійними. Уже 8 рік люди живуть в умовах військових дій. Багато хто з часом повертається додому та своїми силами намагаються відновити зруйноване житло, але відновити здоров’я на багато важче. Через багато переживань, тривог, стресів – здоров’я тільки погіршується. Маленькі пенсії та безробіття призвело до того, що люди не мали коштів пройти курс лікування хоча б один раз на рік.

Завдяки проекту «Багатосекторальна гуманітарна допомога у грошовій, натуральній формі, послуг і ваучерів для покриття базових потреб, продовольчої безпеки, фізичного і психічного здоров’я та підготовки до зимування постраждалих від конфлікту осіб на сході України» мобільна бригада Карітасу Донецьк у м.Дніпро охопила 103 найвразливіших бенефіціарів, серед яких:

– одинокі 60+

– люди похилого віку

– маломобільні

– люди з інвалідністю 1 та 2 група.

Допомога у вигляді життєво необхідних медикаментів бенефіціари отримували адресно, тому на одну проблему в їхньому сповненому переживань та хвилювань житті стало менше.

У період розповсюдження COVID 19, працівники мобільних бригад дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки, щоб уникнути можливого інфікування та не наражати на небезпеку бенефіціарів,.

Проект здійснюється при підтримці Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччини (GMFA).


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь