Image

У Карітасі Полтава створили онлайн платформу для сімей на карантині

0 Comments

Благодійний фонд «Карітас Полтава» організував онлайн-клуб для батьків і дітей на карантині MamaDoma. Він розпочав свою роботу ще наприкінці березня.

Для передачі інформації усім зацікавленим спеціалістами благодійного фонду створена спеціальна група під назвою «Клуб щасливої сім’ї Caritas Poltava “MamaDoma”» у мережі Фейсбук. Вони пояснюють, що вирішили організувати таку спільноту аби вимушене перебування на карантині не було тягарем для сім’ї:

«Розуміємо, що на просторах інтернету можна знайти безліч подібної інформації, але наша перевірена, апробована і 100% корисна. Онлайн-клуб щасливої сім’ї «MamaDoma» створений для того, аби перебування вдома було комфортним, цікавим та корисним, а після карантину ви всі могли сказати: “А пам`ятаєш, як гарно ми провели час?”».

У спільноті відбувається щоденне оновлення інформації як консультативного, так і дозвільного характеру. Крім того, там публікують заняття на всі смаки для різних вікових груп. Вони можуть бути як індивідуальні, коли дитина працює, а дорослі відпочивають, чи займаються своїми справами, так і сімейні активності, коли всі збираються разом щось виконати.

Менеджерка проєктів БФ «Карітас Полтава» Алла Раковецька розповідає, що платформа «Клуб щасливої сім`ї “Mamadoma”» спрямована на активну, змістовну та цікаву діяльність під час карантину. За її словами, учасників намагаються навчити проявляти себе та сприяти налагодженню онлайн комунікації та головне зменшити емоційне напруження під час карантину:

«Ця платформа об`єднує дітей та батьків, які знаходяться вдома під час карантину, а спеціалісти Карітас Полтава (педагоги, психологи) за допомогою онлайн-зустрічей, вебінарів, майстер-класів та багато іншого, надають кваліфіковану допомогу та підтримку в цьому».

Categories: News | Новини

Залишити відповідь