Image

Результати грантового конкурсу з розвитку самозайнятості та підприємницької діяльності

0 Comments

Команда проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» з радістю ділиться новинами про переможців грантового конкурсу з розвитку самозайнятості та підприємницької діяльності.

У вересні після захистів бізнес планів, грантовий комітет занурився у кропітку роботу аналізу оцінок, додаткових критеріїв та впливу діяльності не тільки на учасників конкурсу, а і на громаду та навколишнє середовище. За результатами 30 учасників були рекомендовані до фінансової підтримки.

Кожна заявка містить описову частину ідеї підприємницької діяльності та фінансові розрахунки.

Не легку задачу оцінки бізнес-планів взяв на себе грантовий комітет у складі представників організацій Карітасу України, Карітасу Австрії, Карітасу Запоріжжя, Карітасу Донецьк, БФ «Милосердя Луганськ» та Луганського обласного Центру зайнятості.

4 дні тривали захисти, де заявники презентували власні ідеї та обґрунтовували необхідні інвестиції.

Отримувачі грантів з Новобахмутівка, Новоселівка, Донецька область:

Номера бізнес планів

001/ZP, 002/ZP, 004/ZPON, 005/ZP, 006/ZP, 007/ZP, 008/ZP, 009/ZP, 010/ZPON, 010/ZP, 016/ZP

Серед напрямків діяльності: сільське господарство, сфера краси, тваринництво, птахівництво, переробка молока, виробництво та ремонт одягу, бджільництво, тепличне господарство, виробництво тротуарної плитки, виробництво кормів

Отримувачі грантів із с. Золоте, Луганська область

Номера бізнес планів

005/DN, 002/DN, 007/DN, 004/DN, 008/DN, 006/DN, 003/DN, 009/DN

Серед напрямків діяльності: сфера краси, тваринництво, виробництво та ремонт одягу, ландшафтний дизайн, продуктовий магазин, тепличне господарство, дитяча розважальна кімната, виготовлення кондитерських виробів

Отримувачі грантів із с. Макарове, Вільхове, Валуйське, Луганська область

Номера бізнес планів

008/MLON, 003/MLON, 006/ML, 005/ML, 012/ML, 004/ML, 003/ML, 002/ML, 009/ML, 007/ML, 001/ML

Серед напрямків діяльності: сфера краси, ягідництво, ремонт сільськогосподарської техніки, виробництво кондитерських виробів, ремонт мобільних телефонів та гаджетів, ремонт авто, шино монтаж, міні пекарня.

Перші транші вже перераховані переможцям.

Бажаємо вам успіхів та найшвидшого старту!

Проект «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» фінансується Австрійським агентством розвитку (ADA) за кошти Австрійського співробітництва з питань розвитку та Карітас Австрія.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь