Image

Карітас Івано-Франківськ продовжує працювати у сфері протидії торгівлі людьми

0 Comments

Минулого тижня у Долині спеціалісти Карітасу провели тренінг «Механізм взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні. Ідентифікація осіб, які постраждали від торгівлі людьми»
На тренінгу були присутні спеціалісти, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, з Долинської РДА, Болехівської міської ради та Витвицької ОТГ.

Учасники тренінгу підвищували свій рівень обізнаності щодо їх повноважень у сфері протидії торгівлі людьми та знайомилися з інструментом перенаправлення та надання допомоги постраждалим.

Франківський Карітас планує провести ще 13 таких тренінгів.

Робота з протидії торгівлі людьми ведеться в рамках реалізації проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми, в Івано-Франківській області» за підтримки Представництва Міжнародної організації з міграції в Україні IOM Ukraine, за фінансової підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID – US Agency for International Development), Міністерства закордонних справ, торгівлі й розвитку Канади (DFATD) та Міністерства закордонних справ Норвегії у партнерстві з Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь