Image

Благодійником може стати кожен!

0 Comments

У Нововолинську завершилась щорічна благодійна акція “Допоможи ближньому” 
07.05.2011
Громадські та державні служби із м. Нововолинськ, що на Волині,  в час Великодня провели благодійну акцію для сімей, які

опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та інвалідів. 
 
Організаторами заходу виступили  Карітас Волинь, Нововолинський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді,  осередок Суспільної служби України  та місцеве об’єднання християнських церков.

Згідно задуму благодійної акції у залах супермаркетів м. Нововолинськ були  встановлені спеціальні корзини, куди можна було покласти додаткову покупку – продукти харчування, солодощі, іграшки, засоби побутової хімії тощо. По закінчені акції усі придбані товари були роздані потребуючим дітям та їх сім’ям.

Благодійна акція „Допоможи ближньому” дозволила стати вагомим благодійником усіх бажаючих. Адже такий внесок не вимагав значних фінансових затрат, однак приніс радість багатьом потребуючим сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, інвалідам, дітям-сиротам.

В результаті акції корисні подарунки отримали 78 сімей, з яких 131 дитина.

«Ми хочемо, щоб мешканці нашого міста не залишались байдужими до дітей та сімей, що потребують матеріальної допомоги. Адже своїми добрими вчинками вони передадуть таким сім’ям і дітям любов, тепло і радість. Дозволять відчути нашу турботу про них, готовність допомагати і ділитись. Діти – це дійсно наше майбутнє, майбутнє нашої країни, і тому їм необхідно приділяти особливу увагу, любов і християнські чесноти вже зараз і повсякчас», – сказав о. Володимир Кметь, директор Карітасу Волинь.
 

Categories: Новини

Залишити відповідь