Франківський Карітас приготував Святу вечерю та Різдвяний обід для нужденних

Благодійна організація Карітас-Івано-Франківськ УГКЦ до Святвечора і Різдва приготувала та роздала пригощення для бідних та самотніх франківців.

Привітали нужденних вчора. До допомоги долучився митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин.

“Напередодні Різдва Христового всі ми готуємо Святу вечерю, однак ще важливішим є приготувати наші душі до зустрічі з новонародженим Христом. І тут вже не про кількість страв, а про наші вчинки, наше вміння ділитись з убогими, створити свято для тих, хто не може сам про це подбати, але так хоче відчути атмосферу дива. Саме з цією метою Карітас сьогодні приготував Святу вечерю для родин, які в силу життєвих обставин не мають можливостей належно приготуватися до Святвечора”, – розповіли в Карітасі.

В раціоні святвечірнього благодійного обіду були кутя, оселедець маринований, рибна колета з картопляним пюре, салат з буряка, грибна підлива, печиво. На Різдво кожен отримав ланч-бокс з капустою засипаною, м’ясною котлетою та салатом.

Благодійники дякують за сприяння правлячому митрополиту і архієпископу Володимиру Війтишину, міському голові Франківська Руслану Марцінківу та ГО Дружина Воїна.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/