Image

Доставка гуманітарної допомоги до села Темирівка

0 Comments

В умовах війни творити добрі справи надважливо, навіть якщо це потребує справжньої відваги та сміливості. Команда Карітас Запоріжжя успішно впоралася зі складним завданням доставки гуманітарної допомоги до села Темирівка, яке знаходиться впритул до окупованих територій і потерпає від ворожих обстрілів.

17 жителів Темирівки вже отримали воду та продуктові набори. Більшість бенефіціарів — це люди пенсійного віку від 62 до 94 років, потреба яких у питній воді та продуктах є критичною. Нашим відважним працівникам приємно отримати від темирівців щиру подяку за допомогу, оперативність та професіоналізм від час виконання цієї місії:

“Недаремно слово «Сaritas» означає «любов і милосердя, співчуття та благодійність». Ми в повній мірі це відчули завдяки ВАМ. Це ще раз свідчить, що милосердя і любов можуть долати будь-які відстані і перешкоди. Дякуємо, дякуємо і ще раз дякуємо!”.

Для Карітас Запоріжжя немає меж та обмежень!

Все буде Україна!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь