Image

Близько 1000 дитячих мрій допомогли реалізувати хмельничани Святому Миколаю

0 Comments

Більше 10 років поспіль Карітас Хмельницький проводить акцію «Листи до Святого Миколая».

Ця акція проходить щороку для дітей-сиріт, дітей з інвалідністю, дітей, які потрапили у складні життєві обставини, залишились без батьківського піклування, зазнали насильства або безпритульні діти і які проживають в інтернатах.

15-16 грудня омріяні подарунки були доставлені у 5 інтернатів – Вовковинецьку ЗОШ-інтернат І-ІІІ ступенів Хмельницької обласної ради, Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр, Гримайлівську санаторну загально-освітню школу-інтернат, Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство» (м. Полонне), Антонінську спеціальну школу.

17-18 грудня з Благословення Преосвященного Владики Івана (Кулика) подарунки отримали підопічні проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні» та дітки, що проходять реабілітацію у Соціальному Центрі Святого Миколая Чудотворця при ХОБФ «Карітас» на святковому заході, що відбувся у Хмельницькій обласній філармонії.

Гостями свята були представники влади – заступник міського голови Ваврищук Микола Васильович, волонтери та благодійники ХОБФ “Карітас”, що виступали в ролі помічників святого Миколая – педагогічні та батьківські колективи 17 освітніх закладів м. Хмельницького, 3 дошкільних навчальних закладів; представники колективів ТОВ «Бембі», ТОВ «Екопласт», ТОВ «Корвет», ТОВ «ТЕХКОЛОР» та ТК «Вісент»; працівники патрульної поліції Хмельницької області, учнівське самоврядування Державного навчального закладу «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького», студенти Хмельницької педагогічної академії, під керівництвом декана Інни Ящук та студенти Хмельницького Національного Університету; працівники телеканалів «Суспільне Поділля», TV7+, «Місто».

Також на захід завітали фізичні особи, які вже багато років є нашими хорошими друзями і меценатами: Полінчак Тетяна Вікторівна, Ігор та Тетяна Гончар, Панькова Надія Вікторівна, Леся Стебло, Сергун Вадим, Ціцьвіра Оксана, Ткаченко Ольга, Савчук Наталя, Гуменко Юрій, Болюх Олена.

Карітас Хмельницький щиро вдячний за особистий внесок в організацію та проведення свята для діток працівникам Хмельницької обласної філармонії в особі директора Драгана Олександра Васильовича та творчим колективам – квінтету «Мікст», художній керівник Андрій Юрченко, вокальному ансамблю «Art-station», художній керівник Микола Хлєбан і нашій чарівній ведучій свята Ганні Косс, а також студентському літературному театру «Глорія» Хмельницького національного університету, керівник Коваль Таїсія Петрівна.

Карітас Хмельницький висловлює безмежну вдячність всім небайдужим та щирим серцям, хто долучився до реалізації мрій дітей за дорогоцінний приклад безкорисливості та благодійності. Завдяки Вам цього року ми змогли допомогти Святому Миколаю принести подарунки для 988 дітей Хмельниччини, подарувати віру в диво та добро, радість та щастя усім тим, кому це так необхідно. Нехай доброта та щирість повернуться до Вас сторицею!


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь