Image

Благодійна акція «Зимове милосердя» знову дарує свято дітям і літнім людям

0 Comments

Мета спільної благодійної акції Карітасу та квіткового бутіка «Dom Pionov» під назвою «Зимове милосердя» полягає в тому, щоб допомогти потребуючим дітям і людям похилого віку – підопічним проекту «Домашня опіка» Карітасу України.

«Напередодні свят, кожна людина хоче зробити добру справу. Я не можу забути щасливі обличчя одержувачів нашої допомоги в минулому році. Сподіваюся, що ця наша нова спільна ініціатива зможе допомогти ще більшій кількості людей», – каже Вікторія, власниця квіткового бутіка «Dom Pionov».

Акція триватиме з 16.12.2019 по 16.01.2020 в магазині «Dom Pionov».

Як взяти участь в акції «Зимове милосердя»:

– Завітайте до магазину «Dom Pionov» за адресою м.Київ, вул. Михайла Бойчука, 41.

– Залиште все, що вважаєте за потрібне. Це можуть бути засоби гігієни, цукерки, одяг у гарному стані, і все, що порадувало б вас, якби у вас нічого та нікого не було.

– На ялинці бажань оберіть листівку з мрією та допоможіть в її здійсненні.

– Слідкуйте за результатами акції та діяльністю Карітасу України на сайті https://caritas.ua/  і сторінці в Фейсбуці: https://www.facebook.com/caritasukraine/

В кінці акції організатори доставлять придбані на кошти благодійників подарунки дітям з малозабезпечених сімей та одиноким дідусям і бабусям з проекту «Домашня опіка».

Наша мета подарувати святковий настрій людям похилого віку та дітям, які опинилися в складних життєвих обставинах і потребують допомоги благодійників.

Від вашої доброти, щедрості і небайдужості залежить скільком людям зможе допомогти акція «Зимове милосердя» в цьому році.

Результати минулорічної акції можна подивитися тут.

Більше про проект «Домашня опіка» читайте на сайті.

Довідка:

Квітковий бутік «Dom Pionov» працює в Україні з 2016 року. Компанія пропонує якісний сервіс, стильні, гарні букети і композиції зі свіжих і красивих квітів.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь