Image

БФ «Милосердя Луганськ» продовжує роботу з дітьми та батьками в буферній зоні

0 Comments

Команда проекту «Психосоціальний супровід (ПСС) для дітей та батьків/опікунів у буферній зоні на сході України» («Стійкість і розвиток») БФ «Милосердя Луганськ» продовжує свою роботу в ігрових пришкільних кімнатах, які знаходяться в буферній зоні Луганської області.

Співробітники фонду намагаються урізноманітнити свою діяльність згідно з потребами дітей і дорослих. Зокрема, проводять затребувані майстер-класи з художнього мистецтва. Поле діяльності дуже різноманітне. Зазвичай, заняття відвідують учні 1-11 класів.

Також активно ведеться робота в батьківських групах за програмою «Безпечного простору». Спеціалісти фонду застосовують нестандартні техніки: малювання гуашшю на піні, кавовий живопис, заливка аквареллю, декупаж гіпсових форм та весняних пташок із пряжі.

«Разом з цім залучаємо до занять соціальних працівників фонду і педагогів шкіл. Тут вони отримують для себе емоційну розрядку і масу нових приємних вражень, умінь і як результат – хороший ресурс на майбутнє», – зазначає Валентина Карпенко, проектний координатор БФ «Милосердя-Луганськ».

Проект реалізується за підтримки Карітасу України та Карітасу Австрії.

Categories: Новини

Залишити відповідь