Image

Актуальної інформації про вакцинацію для мешканців селища Орловське

0 Comments

В кінці минулого тижня фахівці Простіру Підтримки Карітасу Маріуполь разом з волонтерами із Донецького Національного Медичного Університету здійснили дуже важливий візит у с. Орловське.

Ковід наступає шаленими темпами, у містах Донеччини стрімко зросла кількість госпіталізацій. Усюди лунають заклики вакцинуватись, щоб унеможливити тяжкий перебіг хвороби на ковід.

Проте, це стосується, зокрема, великих міст. Люди в селищах все ще не мають постійного доступу до актуальної інформації про вакцинацію, саме тому команда Карітасу вирішила продовжити виїзди до буферної зони, щоб якомога швидше розтлумачити всі аспекти вакцинації людям, розвіяти всі міфи та допомогти зробити правильний вибір на користь вакцинації.

Цей візит виявився дуже вчасним, бо саме в той день до Орловського виїхала мобільна бригада медиків, яка щепила усіх бажаючих в селищі.

Тож, міфи зруйновані, люди отримали важливу інформацію про наявні вакцини і багато хто все ж таки прийняв рішення убезпечити себе від ковіду.

Дякуємо нашим волонтерам з Донецький Національний Медичний Університет, за їх надважливу працю з протидії пандемії, та дякуємо представникам нашої громади з Орловського за їх вибір бути свідомими та обізнаними під час епідемії ковіду.

Центр розвитку громад працює в рамках проекту “Створення соціальних центрів для посилення можливостей подолання труднощів та розвитку потенціалу самодопомоги постраждалих від конфлікту людей і громад в Україні” за підтримки Карітасу Німеччини та Карітасу України.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь