Image

Акція «Сюрприз під подушку та ялинку» для дітей буферної зони

0 Comments

В межах святкової акції “Сюрприз під подушку та ялинку”, яку організували та провели онлайн-ритейлер ROZETKA разом з Карітасом України, команда проєкту «Психосоціальна допомога дітям шкільного віку в зоні бойових дій на сході України» готується до дистриб’юції неймовірних святкових подарункових наборів в школи буферної зони.

Такі товари для творчості та розвивальні ігри отримають діти-сироти, діти із сімей позбавлених батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти із малозабезпечених сімей, сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та інших категорій.

Щира вдячність всім тим хто долучився до ініціативи, добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте надію, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь