Image

Карітас Маріуполь співпрацюватиме з міською владою Покровська

0 Comments

Минулого тижня у Покровську підписано Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю між міською владою міста та БФ «Карітас Маріуполь».

Захід відбувся за участі секретаря Покровської міської ради Наталії Іваньо, заступника міського голови Миколи Шабельника, керівника проекту «Ефективне врядування і залучення громадян задля досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної єдності у східній Україні» БФ «Карітас Маріуполь» Олександра Магдаліца та юриста новоствореного пункту безоплатної правової допомоги Олександра Крайнього.

Секретар Покровської міської ради Наталія Іваньо відмітила своєчасність підписання документу, який крім допомоги місцевій владі гарантує надання юридичної допомоги населенню. «Завдяки юристам Карітасу Маріуполь знімається навантаження від звернень населення громади з юридичної служби міської ради у вирішенні багатьох питань, а велика кількість людей, які не можуть собі дозволити платну юридичну допомогу, тепер мають можливість отримати безкоштовну професійну адвокацію», – резюмував Микола Шабельник.

Юрисконсульт Покровського пункту надання безоплатної правової допомоги Олександр Крайній – юрист з багаторічним досвідом – вже працює над кількома справами, по які звернулися місцеві мешканці міста та допомагає місцевій владі з питань самоврядування.

Пункт безоплатної юридичної допомоги працює за адресою: м. Покровськ, віл. Прокоф’єва, 111, (кабінет №3) з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:00.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь