Image

Закінчилась літня іконописна школа від Карітасу-СДЄ

0 Comments

Учасники табору мали насичену щоденну програму: духовні бесіди з монахами храму, написання ікон, розпис еко-торбинок, малювання пейзажів та багато іншого.

Нагадаємо, що заняття в іконописній школі розпочались 31 липня на території монастиря св. Онуфрія в с. Лаврів Старосамбірського району.

Під час літньої школи сім’ї зі Сходу мали нагоду відвідати різні українські міста: Дрогобич, Трускавець, Борислав, Львів зі «смачним супроводом» та пізнавальними екскурсіями.

«Коли я збиралася в цей табір, то дуже боялася почуватись самотньою. На щастя, ці очікування не справдилися. Тут я зустріла велику кількість неймовірно дружелюбних і творчих людей, з якими ми на одній хвилі. Вперше я так легко зійшлася з людьми. Хоча, на мою думку, я вже достатньо досвідчена художниця ( п’ятий клас в художній школі), але на склі я спробувала малювати вперше. Це було досить незвично, бо все робиться ніби на виворіт, але в усіх роботи вдавалися на диво красиво. Також вперше познайомилась з іконописом.
Виявилось, що це дуже захоплююча, проте кропітка праця, яка потребує багато зусиль, зосередженості і Божої помочі. Дякую організаторам за можливість побувати тут»
, – ділиться емоціями Есмеральда, учасниця табору.

Дякуємо керівникам табору, асистентам центру підтримки сім’ї – Катерині Сурмі та Наталії Низовській, волонтерам, опікунам, жертводавцям, працівникам благодійного фонду, монахам Храму св.Онуфрія за духовну підтримку!

Проект «Створення Центрів Підтримки Сім’ї в якості моделі для інтеграції ВПО і приймаючих громад в Україні» спів-фінансовано в рамках Програми співпраці у сфері розвитку «Польська допомога», Міністерства закордонних справ Республіки Польща.

Publikacja wyraża wyłącznie poglądy autora i nie może być utożsamiana z oficjalnym stanowiskiem Ministerstwa Spraw Zagranicznych RP.

#Карітас_Дрогобич #Центр_Підтримки_Сім’ї Caritas Ukraine за сприянням Caritas Polska #Ministerstwo_Spraw_Zagranicznych

 

Categories: Новини

Залишити відповідь