Image

Відомі люди поділились своїми історіями успіху з дітьми, які відвідують Карітас

0 Comments

Як і обіцяли, протягом червня ми запрошуємо відомих людей, цікавих особистостей на зустрічі з підлітками для того, щоб вони змогли дізнатись більше про різні професії, досвід та світогляд відомих та успішних людей.

1 червня, в рамках Марафону добрих справ , діти з усієї України взяли участь в онлайн-зустрічі з українським кримськотатарським актором та режисером Ахтемом Сеітаблаєвим.

Спілкування гість розпочав із привітання присутніх з Міжнародним Днем захисту дітей та знайомства з усіма.

Під-час спілкування теми та настрої мінялися: пан Ахтем дуже щиро та відкрито розповів про нелегку історію своєї родини та кримськотатарського народу загалом, любов до України, її історії та народу. 

Він поділився кумедними історіями з дитинства та юнацького віку, адже юність – це весела пора, час для звершень, досягнень та пошуку себе. 

Гість ділився також досвідом праці, та дав декілька порад з чого розпочати, та як досягнути успіху для дітей, які хочуть опанувати акторську та режисерську майстерність. 

Зустріч вдалася мотивуюча, наш гість зумів зарядити нас своїм девізом: «Alga!», що в перекладі з кримськотатарської означає «Вперед!»

Ділимося відгуками дітей про зустріч з Ахтемом Сеітаблаєвим.

Оля, 14 років

Вчора здійснилась моя маленька, але водночас важлива мрія, я особисто могла чути свого кумира.

Людина яка є режисером, актором, патріотом, громадським діячем стала моїм мотиватором та незмінним ідеалом чесності та відкритості.

Мої два питання стосувались певних речей, які надихають та змушують не здаватися цьому чоловікові. Відповідь на них, була дійсно важлива для мене, і я не розчарувалась. Слова, які він промовляв викарбувалися в моїй пам’яті і залишилися не просто спогадом, а дещо набагато більшим.

Я неймовірно вдячна вам за таку зустріч, вона справді була особлива. Наостанок скажу: Алга!

Вікторія,14 років

Мені сподобалося слухати історію його сім’ї, адже це особиста тема. Я більше дізналася про його кар’єру та успіхи, дізналася, що життєвий шлях може повернути тебе на зовсім іншу сторону, але не потрібно розчаровуватися, а треба йти з гордістю вперед.

Вероніка, 15 років

Коли Ахтем розповідав про своє дитинство. я із захватом слухала, бо його минуле відображає долю цілого народу і для мене це документальна і правдива оповідь. Також, перш за все, мене зацікавили його відповіді на питання у сфері кіно та театру. Оскільки це моя омріяна професія (режисер, актор), то мені було важливо послухати його відгуки про роботу, враження та емоції, а також поради на майбутнє. Сподіваюсь Карітас й надалі буде влаштовувати такі зустрічі, оскільки пан Ахтем цікава особистість і у нашій країні багато людей, з якими кортіло б поговорити.

Вікторія, 13 років

На цій зустрічі мені сподобалося все. Не звертаючи увагу на те, що я не могла довший час під’єднатися до конференції. Ця зустріч надихнула мене іти до нових звершень і досягати своїх мрій. Також це було корисно і для моєї майбутньої професії, адже більшість питань, які я задала були саме пов’язані з театром. Ще раз дякую за цю можливість!


2 червня до Марафону добрих справ приєднався відомий український співак Ivan Navi. Зустріч вийшла дуже живою, дружньою та щирою. Діти спілкувались із нашим гостем на усі хвилюючі їх питання.

Іван ділився своїми історіями: про те, як аж 36 годин знімали один із кліпів, про закулісне життя на талант-шоу, як вплинула на нього участь у «Голосі країни» та які спогади залишив по собі національний відбір «Євробачення».

Постійно мріяти та здійснювати мрії переборювати страхи. Йти за внутрішнім голосом не зважаючи ні на що та не перейматися забагато – головні правила життєвого шляху нашого гостя.

Ну, і звичайно як же обійтися без співу. На завершення всіх чекав коротенький, проте все ж живий концерт Івана Наві. Дякуємо, нашому гостю за чудовий початок літа

Віртуальні зустрічі дітей та підлітків із відомими людьми тривають.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь