Image

В Україні з’явився РадоМобіль

0 Comments

Компанія Winner передала Карітасу України новий автомобіль Ford Transit, що буде використовуватись для перевезення благодійних вантажів та отримувачів допомоги в межах нашої проектної діяльності.

«РадоМобіль», саме таку назву отримало надійне та надзвичайно функціональне авто, що вже з 12 квітня 2021 року почне виконувати свою благодійну місію допомагаючи з перевезенням соціальних працівників Карітасу до отримувачів допомоги в умовах обмежень, пов’язаних із пандемією на COVID-19 у Києві, а також доставляючи вантажі, що потрібні для здійснення благодійної діяльності Карітасу.

«РадоМобіль – це перш за все символ, що уособлює ефективну співпрацю бізнесу та професійних благодійників на користь найбільш вразливих категорій громадян. Маю велику надію, що саме РадоМобіль буде асоціюватись з радістю та турботою, що дарує Карітас своїм бенефіціарам, а завдяки підтримці компанії Winner – ця допомога швидко та надійно доїде до кожного потребуючого», – коментує директор з комунікацій та мобілізації ресурсів МБФ «Карітас України» Владислав Шелоков.

Високотехнологічний та сучасний автомобіль всесвітньо відомого бренду Ford, що є надзвичайно економічним в експлуатації та непримхливим в обслуговуванні, дозволить раціонально використовувати адміністративні кошти організації, а значить допомагати більше та краще!

Співпраця Winner та Карітасу України розпочалася на початку 2000х років, а свого динамічного розвитку набула у 2019 році, коли соціально відповідальна компанія почала підтримувати центри для дітей та молоді Карітасу в різних куточках України. Весь колектив Карітасу України дякує керівництву Winner та кожному працівнику цієї славетної компанії, наша співпраця – це яскрава ілюстрація ефективної співпраці бізнесу та благодійників заради вирішення соціальних запитів суспільства.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь