Image

Святкуйте з Карітасом Міжнародний День захисту дітей 2020!

0 Comments

Марафон добрих справ «Дитина має право на щастя»

(з 19.05. по 05.06.2020)

1 червня більшість країн світу вже 70-ий рік поспіль відзначатимуть Міжнародний день захисту дітей. Метою запровадження цього свята є привернення уваги до потреб та прав дитини.

Саме таку мету – сприяти усесторонньому захисту та забезпеченню прав дітей, ставить перед собою велика команда Карітасу в Україні в своїй щоденній роботі. Ми прагнемо підвищувати обізнаність дітей про їхні права та обов’язки, запобігати порушенню цих прав та забезпечувати сприятливе та безпечне середовище, надаючи підтримку та турботу, особливо тим дітям, які перебувають у скруті.

Гарною традицією для місцевих організацій Карітасу в Україні стало спільне проведення всеукраїнського святкування Дня захисту дітей, яке дає нам усім можливість відчути єдність та спільність.

Цього року, не дивлячись на пандемію COVID-19 та карантин, винятку не буде. 18 організацій Карітасу створять атмосферу свята та радості для усіх дітей, якими опікується Карітас в рамках різних проектів та програм, але не тільки.

Долучайтесь до Марафону добрих справ “Дитина має право на щастя” у Фейсбуці: https://cutt.ly/PyTT7uN

Кожна із локальних команд готує цікавинки для дітей: виставки творчих робіт, конкурси, лотереї та приємні подарунки. І хоча наше масштабне святкування буде проходити онлайн, це буде не менше яскраво, більше того онлайн формат відкриває нові можливості та дозволяє нам експериментувати!

Гасло цьогорічного свята: «Дитина має право на щастя!». Тому цього дня ми прагнемо привернути увагу громадськості до прав дитини і їхньої надзвичайної важливості, і запрошуємо Вас підтримати нас у цьому. Свято обіцяє бути не лише розважальним, але й інформативним!

Про Карітас Дітям:

У 18 містах України діють Центри для дітей та молоді, де працюють відповідальні, творчі, професійні та віддані спеціалісти. В Центрах – сприятлива атмосфера для навчання, дозвілля, спілкування із однолітками, активної участі у соціальному житті. Тут проводяться цікаві та корисні заняття для дітей різного віку, які сприяють розвитку особистості, формуванню комунікативних та побутових навичок, навичок критичного та креативного мислення, розвиток здібностей та талантів кожної дитини. Кожен центр пропонує свою програму занять, має свою родзинку та особливість.

Щоб нічого не пропустити слідкуйте за нашою програмою заходів, або шукайте за гештегом #Caritas4Kids #КарітасДітям у Фейсбуці.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь