Вакансія: Директор департаменту закупівель та логістики/Director of the Procurement and Logistics Department

Графік: full time

Локація: Київ

МБФ Карітас України шукає в команду Директора департаменту закупівель та логістики – фахівця з управлінським досвідом з питань проведення закупівельних та логістичних процедур з визначними організаторськими, комунікативними та аналітичними навичками. Фахівець на цій позиції керуватиме роботою відділів закупівель та відділу логістики, та буде підзвітний Операційному директору.

Ми пропонуємо більше, ніж просто роботу: з нами у Вас є можливість розвиватися та долучитись до якісних змін у суспільстві!

Карітас України прагне створити та підтримувати середовище, яке пропагує основну цінність людської гідності та запобігає домаганням, зловживанням та експлуатації своїх працівників, партнерів та бенефіціарів.

Обов’язки:

• Розробка та впровадження політики організації з питань ланцюгів поставок: закупівля, логістика, зберігання та облік.
  • Управління командою департаменту (закупівлі та логістика).
  • Участь у розробці проектних пропозицій з підтримки формування графіків закупівель та логістики, формуванні бюджетів щодо закупівель та логістики.
  • Контроль організації та проведення тендерних закупівель.
  • Координування роботи із здійснення пошуку та аудиту постачальників, орієнтуючись на якість пропонованих матеріально-технічних ресурсів, ціну, терміни постачань, сприятливі умови постачань тощо.
  • Контроль підготовки і корекції переддоговірної документації, проведення переговорів з постачальниками з метою здійснення замовлень і узгодження умов і термінів постачань. Укладання договорів з постачальниками.
  • Координування процесу претензійної роботи з постачальниками при порушенні ними договірних зобов’язань, контроль за складанням розрахунків по цих претензіях, погодження з постачальниками зміни умов укладених договорів.
  • Надання консультацій партнерським організаціям щодо закупівельних та логістичних процедур, проведення аудитів на відповідність та дотримання затверджених політик.
  • Впровадження та контроль стандартів в сфері поставок ТМЦ та складського обліку відповідно до вимог Організації.
  • Контроль та звітування процесу відстеження, отримання, зберігання та переміщення ТМЦ
  • Підтримка та обслуговування автомобільного парку організації: ТО, облік, МЛ, страхування та ін.
  • Проведення оцінки ефективності політик закупівель, поліпшення та вдосконалення закупівельних та логістичних процедур.
  • Підтримка належних ділових стосунків та співпраці з різними підрозділами в організації та з донорами.
  • Забезпечення наявності стратегії, процесів та інструментів, їхня постійна оптимізація для отримання найкращих можливих умов співробітництва.
  • Звітність та моніторинг поточного стану закупівель, логістичних графіків, складського обліку та відповідного документообігу.

Вимоги:

1. Повна вища освіта у відповідних галузях.

2. Високі етичні стандарти та відповідність цінностям організації.

3. Наявність рекомендацій від попередніх роботодавців.

4. Досвід роботи на аналогічній посаді від 5-ти років.

• Успішний досвід управління командою та співпраці на різних рівнях в середині організації та з партнерами
  • Відмінний досвід та кваліфікація з управління процесом закупівель та логістики
  • Використання передового досвіду управління пошуком постачальників, контрактами та методів управління продуктивністю постачальників.

Зразкові знання:

• Чинного законодавства та нормативних документів, що регламентують діяльність неприбуткових організацій
  • Вимог міжнародних стандартів ISO і правил GxP
  • Постанов, розпоряджень, наказів, методичних, нормативних й інших керівних матеріалів з МТЗ
  • Порядку оформлення необхідних сертифікатів та поставок
  • Порядку розробки планів МТЗ й укладання договорів
  • Форми облікових документів і порядок складання звітності по закупівлях
  • Умови поставки, зберігання й транспортування субстанцій і матеріалів
  • Порядок формування оптових й роздрібних цін на субстанції і матеріали
  • Алгоритм розрахунку нормативів запасів субстанцій і матеріалів
  • Основ економіки, організації й планування, маркетингу, менеджменту, трудового законодавства
  • Кон’юнктури ринку закупівель і ринку субстанцій і матеріалів
  • Порядку підготовки і налагодження партнерських зв’язків
  • Принципів логістики, організації і оптимізації логістичних рішень, основ логістичного менеджменту
  • Норм ділового спілкування й етики професійних відносин

Навички:

• Сильні комунікативні навички, здатність розставляти пріоритети
  • Досвід управління, мотивації та розвитку команди
  • Хороші стратегічні та аналітичні навички, навички вирішення проблем і системного мислення, зі здатністю бачити і представляти загальну картину.
  • Високий рівень навичок письмової комунікації та звітності.
  • Високий рівень відповідальності та результатоорієнтованості.
  • Високий рівень володіння англійською мовою.

Ми пропонуємо:

• офіційне працевлаштування
  • конкурентний рівень заробітної плати
  • потрібні ресурси для виконання поставлених завдань
  • можливість професійного зросту
  • можливість бути в команді великої мережі Благодійних організацій

Кандидат на цю посаду перед співбесідою має ознайомитися з політиками та процедурами Системи Убезпечення та Кодексу поведінки співробітників.

З політикою та процедурами можна ознайомитися на нашому сайті

Звертаємо Вашу увагу на те, що ця вакансія передбачає проведення низку перевірок, зокрема перевірка рекомендацій від попередніх працедавців та даних щодо судимостей.

Якщо у Вас є успішний відповідний досвід і Ви відповідаєте вимогам вакансії, надсилайте резюме та супровідний лист на електронну адресу: recruiter@caritas.ua

Categories: Вакансії