Вміння розпізнавати симптоми стресових та тривожних станів – допоможе у їх подоланні

Мешканці с. Комишуваха Щастинського району щодня стикаються з цими явищами, оскільки живуть у п’ятикілометровій зоні ведення бойових дій в Луганській області.

В кінці червня психологом Карітасу Донецьк в м. Дніпро був проведений захід, в ході якого учасники навчалися справлятися зі стресом та тривожними станам. Оскільки стрес дуже відображається на здоров’ї людини, і загострюються хронічні хвороби.

В результаті групової роботи учасники зрозуміли механізм виникнення тривоги та стресу, а також навчилися формулювати адаптивні думки.

Цей захід проводився в рамках проекту “Забезпечення базових потреб в різних секторах, включно з грошовою допомогою, особливо вразливих людей, що постраждали внаслідок конфлікту на сході України в 2019-2021рр.”. Дякуємо за підтримку нашому партнеру АЗК “Parallel” Параллель в рамках проекту “Авто Добра”.

У період розповсюдження COVID 19 працівники мобільних бригад завжди чітко дотримуються підвищених заходів захисту та особистої безпеки.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: http://caritas.ua/donate/