У Франківську провели онлайн-тренінг з протидії торгівлі людьми

14 липня команда проекту «Підвищення ефективності заходів з надання соціальної підтримки особам, постраждалим від торгівлі людьми, в умовах децентралізації» Карітасу Івано-Франківськ провела онлайн-тренінг на тему «Ідентифікація та супровід осіб, що постраждали від торгівлі людьми» для фахівців з соціальної роботи ОТГ та Центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На заході були присутні працівники департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА.

Працівники Карітасу ознайомили учасників тренінгу із поняттям торгівлі людьми, її формами, масштабами цієї проблеми, розповіли, якою повинна бути співпраця структурних підрозділів органів влади, аби протидіяти цьому ганебному злочину, та, що найбільш важливо, проінформували, як виявити постраждалих в їхніх громадах.

Тренінги проводяться у рамках проекту «Підвищення ефективності заходів з надання соціальної підтримки особам, постраждалим від торгівлі людьми, в умовах децентралізації».

Проект триває за підтримки департаменту соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: http://caritas.ua/donate/