Image

Підсумковий захід проекту “Соціальні хаби”

0 Comments

5-6-го жовтня 2021 року на підсумковому заході проекту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» зібрались фахівці чотирьох команд, які його впроваджували.

Зустріч розпочалася з вітального слова Президента Карітасу України п.Тетяни Ставничи, Генерального Секретаря Карітасу України п.Дзвінки Чайківської та менеджера проєкту Карітасу України п.Ксенії Буханець.

Тетяна Ставничи
Дзвінка Чайківська
Ксенія Буханець

Про інноваційні підходи роботи Карітасу з громадами під час свого виступу доповів учасникам заходу адміністратор Патріаршої Курії УГКЦ о. Андрій Нагірняк.

о. Андрій Нагірняк

В ході зустрічі експертами Тарасом Брижоватим, Денисом Дмитрієвим, експерткою Оксаною Волгіною та керівником відділу МіО Карітасу України Дмитром Кондратенко були презентовані підсумки виконання завдань проєкту.

Команди кваліфікованих фахівців, які успішно реалізовують проєкти в Запоріжжі, Києві, Маріуполі та Краматорську презентували «Кращі практики проєкту» – основні досягнення в рамках своїх напрямків роботи та обмінялися досвідом щодо реалізації проєкту.

Отримані в проєкті досвід і знання закріплені в методологіях роботи, посібниках та методичних рекомендаціях і будуть запропоновані для ефективного використання у подальшій роботі.


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь