Навчання з протидії торгівлі людьми для Турківської громади

В рамках проекту «Посилення мережі консультаційних центрів з протидії торгівлі людьми 2021» відбувся мобільний виїзду команди Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії в Турківську територіальну громаду.

В рамках заходу було проведено інформаційні бесіди та розповсюджено превентивні матеріали. Також, усі бажаючі мали змогу отримати консультації з питань міграції, безпечного працевлаштування закордоном тощо.

Нагадуємо, що в рамках проекту «Посилення мережі консультаційних центрів для людей, які постраждали від торгівлі людьми в Україні», будь яка особа може звернутися у БФ «Карітас СДЄ УГКЦ» та отримати безкоштовні консультаційно-інформаційні послуги з даної тематики, а також реінтеграційну допомогу (психологічну/матеріальну), якщо Вона в той чи інший спосіб, потерпіла від торгівлі людьми.

Карітас Самбірсько-Дрогобицької Єпархії:

вул. Чорновола, 4 м. Дрогобич 82100, Львівська обл.

E-mail: caritasdroh@gmail.com

Тел.: 032 442 24 58

Координатор проекту Галина Космін

Проект «Посилення мережі консультаційних центрів для людей, які постраждали від торгівлі людьми в Україні» реалізовується Карітасом України за підтримки Карітасу Кореї та Карітасу Іспанії.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: http://caritas.ua/donate/