Карітас продовжує реалізовувати проєкт зі сприяння впровадження цифрових технологій

Команда Карітасу Самбірсько-Дрогобицької єпархії в межах проєкту «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» відвідала Рихтицьку і Добрівлянську громади.

Соціальні працівники також спілкувались із старостою села п. Володимиром Ченчаком та надавали індивідуальні консультації бенефіціарам проєкту.

Проєктом передбачено підвищення обізнаності та залучення представників уразливих груп до використання інструментів civic tech через створення та запуск доступної послуги консультативно-технічної допомоги на базі Соціальних центрів Карітасу; сприяння вдосконалення та впровадження інструментів civic tech на місцевому рівні.

Проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ОТГ» реалізується Карітасом України в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: http://caritas.ua/donate/