Карітас Донецьк провів цикл тренінгів з розвитку підприємницької діяльності для мешканців міста Золоте

За час тривалого конфлікту на Сході України місцеві мешканці населених пунктів, що розташовані вздовж лінії розмежування, частково або повністю втратили джерела доходу, через низку економічних впливів, що несе за собою затяжний військовий конфлікт.

Так склалося, що м. Золоте, Гірської громади – це край працелюбних людей, які все життя працювали на місцевих вугільних підприємствах, але з початком бойових дій частково або повністю припинили свою діяльність. Розуміючи проблему жителів, в проекті «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» є присутній компонент з розвитку підприємницької діяльності.

Протягом тренінгів, учасники отримали знання та навички з ведення підприємницької діяльності, обліку та податкової звітності, пошуку постачальників та залучення покупців, які допоможуть систематизувати знання та почати або розвинути власну справу.По закінченню всі учасники отримали сертифікати від Карітасу.

Сподіваємося, що здобуті знання обов’язково знадобляться в усіх починаннях. Зі свого боку будемо активно сприяти в забезпеченні менторської підтримки для майбутніх підприємців.

Допомога надається в рамках проекту «Зміцнення здоров’я, стійкості громад та засобів до існування в Донецькій та Луганській областях» який фінансується Австрійським Агентством розвитку (ADA).

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: http://caritas.ua/donate/