Різдвяна свічка 2022

17.74%

Пандемія COVID-19 для родин в складних життєвих обставинах стала неймовірним викликом. Батьки залишились без і так мізерного заробітку, дітей повернули з інтернатів, чи перевели навчання в онлайн і багато дітей просто не мають можливості навчатись через банальну відсутність інтернету або ноутбука… З початком навчального року в багатьох родинах ситуація лише ускладнилась.

Зробити пожертву через Приват24

Різдвяна свічка – щорічна всеукраїнська благодійна акція Карітасу України, що об’єднує людей по всій країні у їх меті допомогти дітям, які опинилися у надзвичайно складних життєвих обставинах. Цього року акція відбудеться вже 18 рік поспіль.

Благодійна акція «Різдвяна свічка» Карітасу України, – це нагода для всіх нас прийняти те справжнє світло Різдва і поділитись ним з тим, хто його потребує. Таїнство воплочення Бога є найбільшим виявом любові, свідком та учасниками якого ми всі можемо стати. Нехай же це світло Різдвяної свічки, світло добра зігріє не лише наші серця, але й серця тих, людей, про яких піклується Карітас: дітей з родин у складних життєвих обставинах, що відвідують наші центри по всій; дітей з буферної зони, які буквально живуть під обстрілами, і для яких, можливість провести час в безпечному просторі є нагодою по іншому оцінити обставини, які їх оточують; молоді з інвалідністю, для яких наші центри є часто єдиною можливість «вийти у світ», спілкуватись, проявляти свої творчі здібності, вчитись чогось нового. Нехай ця радість Різдва Христового стане для всіх нас нагодою зростати в світлі та любові і ділитись ними з потребуючими.

Тетяна Ставнича,
Президент Карітасу України

Більш детально про акції на її окремій сторінці нашого сайту.

uk Ukrainian