Image

Завдяки небайдужим українцям діти та старенькі, якими опікується Карітас, відчули атмосферу свята

0 Comments

У сподіванні отримати приємні подарунки, День Святого Миколая чекають діти по всій Україні. До дітей та молоді, які відвідують соціальні центри Карітасу, також прийшов Святий Миколай!

Святий не впорався б, якби не його віддані помічники – працівники та волонтери Карітасу, а також усі небайдужі люди, які виявили бажання долучитись та надати благодійні пожертви.

Цього року ми отримали благодійні пожертви від пана Клауса з Австрії та пані Надії Лучків. Ці кошти були витрачені на придбання теплого одягу та взуття, а також фруктів для дітей, які перебувають у матеріальній скруті в місті Бориславі. Від імені дітей та їх батьків – дякуємо!

Також дякуємо пані Бетті Маккартан (Betty McCartan), яка з власної ініціативи зв’язала теплі різнокольорові шапочки, які були передані дітям з 5 Центрів для дітей., якими опікується Карітас в різних містах України, а також художниці Юлії Делані за пожертву для літніх людей напередодні свята.

Дякуємо ініціативним співробітникам компанії Duna! Також компанії Arricano, які закупили декілька ящиків канцелярського приладдя та художніх книжок, які також були відправлені в осередки Карітасу в Тернополі, Маріуполі та Бродах.

Крім того, комп’ютерна фірма SoftServer передала в подарунок термоси для підлітків, які також були надіслані у локальні організації (Коломия, Броди, Нововолинськ, Стрий та Київ) та відтак подаровані дітям, які відвідують соціальні центри Карітасу.

Ще Карітас України дуже хоче подякувати Спілці вірмен України, та власниці квіткового бутіка «Дом Пионов», які подбали не лише про дітей, а й про самотніх літніх людей з проекту «Домашня опіка». 19 грудня було передано більше 160 пакунків з подарунками та фруктами на загальну суму 80 000 грн. бабусям та дідусям, а також дітям з кризових сімей з Карітасу Київ.

Список добродіїв не повний, адже дехто захотів зробити пожертву анонімно.

Хочеться наголосити, що ці прояви турботи та підтримки є надзвичайно важливими для людей, які перебувають в складних життєвих обставинах, та громадськості загалом, оскільки пропагують солідарність та небайдужість!

Долучайтесь і ви до благодійних ініціатив Карітасу України!

Categories: Новини

Залишити відповідь