Image

Запрошуємо учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей до участі у художній майстерні

0 Comments

Запрошуємо учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей приєднатися до участі у художній майстерні «Мужнє мистецтво».

Від минулої зустрічі учасники були у захваті. Намальовані ними картини вже невдовзі будуть показані на виставці.

Якщо ви мріяли навчитись малювати акриловими фарбами, то запрошуємо Вас вже у цю суботу 17 жовтня на безкоштовний курс художніх занять, які відбуваються щосуботи о 15:00, на базі ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва» за адресою вул. А. Малишка 25/1.

На заняттях, під супроводом художниці, ви зможете написати картину разом з дитиною або дружиною, кожен може створити власний витвір мистецтва.

Якщо Ви хочете долучитись до художніх занять, вам потрібно подзвонити за телефоном 098 189-35-16 та записатись на заняття, також ви можете заповнити форму: https://forms.gle/Yy2HXT4tu6N5rA7w7 і ми вам передзвонимо.

Нагадуємо, Благодійний фонд «Карітас Київ» спільно з ГО «Рада ветеранів АТО Дніпровського району міста Києва» запрошує учасників АТО/ООС та членів їхніх сімей (які зареєстровані та/або проживають у Дніпровському районі) до участі у художній майстерні «Мужнє мистецтво».

Цей соціальний проект реалізується Карітасом Київ за фінансової підтримки Дніпровської райдержадміністрації в межах міської цільової програми «Соціальне партнерство».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь