Image

Запрошуємо на вебінар «Як правильно й легко змінити сферу діяльності»

0 Comments

Якщо ви замислилися про зміну своєї професії або кар’єрного напрямку, то оптимальне рішення цієї проблеми вам підкажуть на вебінарі соціального порталу «Кар’єра для нового життя».

Захід буде корисний:

  • тим, хто замислюється про зміну сфери діяльності, але не може визначитися з майбутнім кар’єрним напрямком, або має справжнє місце роботи, яке не хотілося б кидати, і планує переходити в нову сферу, але не знає, із чого почати.

тим, хто замислюється про профорієнтацію, але й гадки не має, як це зробити безболісно й максимально комфортно, зможе конкретно визначитися, отримавши на вебінарі відповіді на всі хвилюючі питання.

У ході вебінару будуть розглянуті теми:

▪️Що таке профорієнтація, які її види.

▪️На що зверніть увагу на початку шляху.

▪️Що включає в себе зміну сфери діяльності.

▪️З чого почати профорієнтації.

▪️Невпевненість у собі.

▪️Пошук роботи у випадку з профорієнтації.

Ведуча вебінару – Олена Іванчикова – кар’єрна консультантка, авторка телеграм-каналу з професійного розвитку й кар’єри https://t.me/enjoyincareer, раніше – HR-директорка з досвідом роботи у сфері управління персоналом більше 8 років.

Дата й час: 9 грудня 2020 року, з 19:00 до 20:00.

Мова вебінару – російська.

Участь безкоштовна.

ДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ: https://bit.ly/33CRqie

Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо після реєстрації ви не отримали від нас листа з посиланням на участь у вебінарі – перевірте папку «Спам»: лист може потрапити туди.

За додатковими питаннями звертайтеся за номером:

+38 050 314 69 44, Вікторія.

Вебінар відбудеться в межах проекту «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громад у східному та південному регіонах України».


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь