Запрошуємо на вебінар «Страх, тривожність. Різниця та способи самодопомоги й самопідтримки»

Соціальний портал «Кар’єра для нового життя» пропонує взяти участь у безкоштовному вебінарі «Страх, тривожність. Різниця та способи самодопомоги й самопідтримки в цих станах», який відбудеться 25 лютого 2021 року.

Вебінар актуальний в умовах сучасної нестабільної ситуації у світі.

Захід буде корисний людям від 25 років, які цікавляться саморозвитком і шукають психологічну допомогу, психологам, а також усім, хто відчуває останнім часом сильну тривогу та страх, кому доводиться підтримувати інших у таких станах.

Ведуча вебінару – Олена Петренко – психолог, гештальт-терапевт, сімейний консультант, ведуча тренінгів для підлітків і дорослих. Досвід роботи – більше 11 років. Працювала в державній і приватній школах із дітьми, має досвід роботи з дорослими й сім’ями в приватній практиці. Постійно підвищує свою психотерапевтичну кваліфікацію, має регулярну особисту психотерапію та супервізію.

Дата й час: 25 лютого 2021 року, з 19:00 до 20:00.

Мова вебінару – українська.

Участь безкоштовна

ДЛЯ УЧАСТІ НЕОБХІДНО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ:🔗https://bit.ly/3rWzvNc

Заповніть форму – і ви отримаєте на пошту посилання, за яким зможете взяти участь у вебінарі під час його проведення.

⚠️ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Якщо після реєстрації ви не отримали від нас листа з посиланням на участь у вебінарі – перевірте папку «Спам»: лист може потрапити туди.***За додатковими питаннями звертайтеся за номером:📲+38 050 314 69 44, Вікторія.

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/