Image

Запрошуємо на свято вуличного футболу

0 Comments

2 червня 2018 року о 10:00 на столичному стадіоні ім. Віктора Баннікова (Лабораторний провулок, 7б) відбудеться Всеукраїнський чемпіонат з вуличного футболу «Кубок Карітасу».

Захід організовується Карітасом України вже третій рік поспіль та активно гуртує молодь навколо спорту, здорового способу життя, взаємоповаги й спілкування на рівних.

«Кубок Карітасу» було започатковано у 2016 році, тоді між собою змагалися діти та підлітки з п’яти міст України. У 2018 році заявки на участь в чемпіонаті подали 11 команд зі всіх куточків нашої держави, а саме: Києва, Хмельницького, Львова, Дніпра, Запоріжжя, Одеси, Кремінної, Бродів, Сєвєродонецька тощо.

В 2018 році за «Кубок Карітасу» будуть боротись 11 команд з вуличного футболу, загальна кількість учасників складає 120 осіб.

В командах: хлопці та дівчата, незалежно від рівня підготовки та соціального статусу. Підлітки з кризових родин, які знаходяться у скрутних життєвих обставинах: вони мають дещо слабші початкові умови і відвідують молодіжні центри Карітасу у своїх містах, де отримують психологічну підтримку, працюють над характером. Діти зі всієї України.

Серед запрошених гостей заходу:

Ігор Жданов, Міністр молоді і спорту України

Олександр Ярема, заступник Міністра молоді та спорту України,

Вадим Костюченко, перший віце-президент ФФУ

Володимир Василенко, президент Асоціації розвитку дитячого і юнацького футболу

Микола Оскома, директор Департаменту інфраструктури та розвитку футболу в регіонах ФФУ

Ігор Циганик, телеведучий програми «ПроФутбол»,

Анна Куценко, директор Київського молодіжного центру,

Андрій Васькович, президент Карітасу України.

В рамках заходу відбудеться виступ команди українських футбольних фристайлерів UkrFreestyle.

Цим проектом ми заохочуємо молоде покоління розширювати власний світогляд та культивувати позитивні звички, йти до мети, незважаючи на зовнішні обставини, розвивати вміння підтримувати та приймати підтримку від товаришів.

Чемпіонат з вуличного футболу «Кубок Карітасу» є волонтерським проектом працівників благодійного фонду Карітас України, які працюють з дітьми та молоддю.

Categories: Новини

Залишити відповідь