Image

Запрошуємо на міжнародний ресурсний бізнес-форум «UKRAINE.INFO.BIZ 2020: ONLINE»

0 Comments

10.10.2020 в ZOOM відбудеться Міжнародний ресурсний бізнес форум «UKRAINE.INFO.BIZ 2020: ONLINE».

Цей форум є комунікаційною платформою, яка об’єднує представників бізнесу, третього сектора, дипломатів, міжнародних донорських організацій та фондів для пошуку ефективних моделей співпраці, розвитку інноваційних підходів взаємодії. У цьому році до Форуму долучаться видатні ротарійці з усього світу.

Організатори: Міжнародна Асоціація «Євростратегія», International Media Group «Diplomat», Громадська спілка «Рада Соціального Інвестування», Соціальна Краудфандингова Ресурсна Платформа «SIPstarter: Social Investment Projects» (sip-starter.com), Rotary Satellite Club «Kyiv-Capital – Odessa Sea Energy»

Інформаційний партнер: Американська торговельна палата в Україні (АСС)

Партнери: Міжнародний благодійний фонд «Карітас України», Благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ», Благодійна організація «Міжнародний благодійний фонд сприяння інноваційному розвитку в сфері фізичної культури і спорту», Громадський рух «Соціальна єдність»

При підтримці: Rotary-Club «Kyiv-Capital»

На Форумі буде презентовано соціальну краудфандингову ресурсну платформу «SIPstarter: Social Investment Projects» – національний сервіс із залучення та адміністрування міжнародних та внутрішньодержавних позабюджетних ресурсів (міжнародні фонди, донорські організації, бізнес, українські та іноземні фізичні особи) для вирішення актуальних соціальних проблем.

Змістовне наповнення Форуму дозволить: ознайомитися із практиками залучення позабюджетних ресурсів, прямих інвестицій для реалізації соціальних інвестиційних проєктів в Україні; обговорити проблеми та перспективи реалізації масштабних соціальних проєктів і міжнародних ініціатив; перспективи державно-приватного партнерства та модернізації соціальної інфраструктури. Окремо будуть обговорені реальні кроки по становленню в Україні повноцінного інклюзивного суспільства, розвиток соціальної відповідальності бізнесу, соціального підприємництва та роль Ротарі-клубів в наданні благодійної гуманітарної допомоги та в реалізації соціальних проєктів.

Онлайн формат дає можливість взяти участь у Форумі близько 1000 людям із більш ніж 500 організацій з 40 країн світу, серед яких дипломати, знакові ротарійці, представники торгово-промислових палат, донорських організацій, іноземного бізнесу.

Програма Форуму складається з 3-х панельних дискусій:

  1. Соціальна відповідальність бізнесу та соціальне інвестування: Що це таке? Як це працює? Для чого це потрібно?

Тема 1. Успішні практики соціальної відповідальності бізнесу в Україні. Чим соціальні інвестиції вигідні для бізнесу?

Тема 2. Соціальна відповідальність бізнесу. Бачення українських жінок-підприємниць.

Тема 3. Роль Ротарі-клубів в реалізації гуманітарних та соціальних проєктів, розвитку високих етичних стандартів у професійній сфері та допомоги у встановленні миру і доброї волі на всій планеті.

  1. Світові практики залучення ресурсів: фандрейзинг та краудфандинг. Як це працює в Україні? Що змінилося з приходом COVID-19?

Тема 1. Можливості залучення ресурсів для громадських об’єднань, малого та середнього бізнесу.

Тема 2. Rotary в Україні. Служіння понад себе: практики та історії успіху.

  1. Інноваційні інструменти соціальної підтримки та соціальної інклюзії. Презентація соціальної краудфандингової ресурсної платформи «SIPstarter: Social Investment Projects»

Тема 1. Соціальна Краудфандингова Ресурсна Платформа «SIPstarter: Social Investment Projects». Презентація інструменту та соціальних проєктів.

Тема 2. Проєкт «Країна без бар’єрів до нечуючих»: програмні продукти «Connect Pro» та «Перекладач ЖМ».

Реєстрація на захід – за посиланням: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_o_6ejXf7RQWdKKOyKleyuQ


Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/

Categories: News | Новини

Залишити відповідь