Image

Запаліть вогник надії і добра для потребуючих дітей з акцією «Різдвяна свічка»!

0 Comments

«Отак ваше світло нехай світить перед людьми, щоб вони бачили ваші добрі діла, та прославляли Отця вашого, що на небі»

(Від Матвія 5:15-16)

Вже 16-й рік поспіль напередодні Різдва Карітас України готує Всеукраїнську благодійну акцію «Різдвяна свічка».

Акція проводиться з 2003 року, а традиції різдвяної свічки в Україні вже багато століть – за народними звичаями, на Святвечір на столі обов’язково має горіти воскова свічка, яка уособлює життєдайну силу Віфлеємського вогню, символізує тепло, мир, злагоду і сподівання.

Свічки для акції зазвичай декорує молодь з інвалідністю, потім «вогники надії» розповсюджуються серед людей доброї волі з метою збору коштів на опіку соціально незахищеними дітьми і молоддю в осередках Карітасу по всій Україні.

Благодійна акція Карітасу поєднує дві цілі – не лише зібрати кошти для потребуючих дітей, а й привернути увагу до цієї проблеми, адже діти першими і чи не найбільше відчувають всі наслідки гуманітарної та економічної кризи, характерної для теперішньої України.

Всі бажаючі мають змогу долучитись до акції, придбавши свічку за благодійну пожертву у парафіях греко-католицької церкви, представництвах Карітасу по всій Україні та благодійній онлайн-крамничці Карітасу України.

Ваш маленький внесок допоможе принести світло добра і любові до родинної різдвяної вечері, а потребуючим дітям – сподівання на підтримку, відчуття того, що у світі є добрі люди, готові допомогти, зігріти і підтримати.

«Запалюючи у Святвечір благодійну різдвяну свічку на вашому святковому столі – ви запалюєте вогник надії і добра у дитячих серцях!»

Андрій Васькович, президент Карітасу України

Долучіться до акції Карітасу України і Ви!

Запрошуємо усіх приєднатися до цієї акції та подарувати дітям сиротам та напівсиротам, малюкам із кризових сімей світло надії, адже навіть найменша пожертва зможе комусь допомогти.

Categories: News | Новини

Залишити відповідь