Заняття для підлітків “Будуємо майбутнє разом”

Вже декілька місяців поспіль у юнацькому клубі «Вибір за тобою» Карітаса Донецьк у м. Дніпро проводяться соціально-пізнавальні заняття для підлітків віком 14-18 років за програмою “Будуємо майбутнє разом”.

Чотири тренінгові модулі Програми спрямовані на формування належного рівня усвідомленості молодими людьми власних життєвих сфер. Розуміння та прийняття особистості іншої людини, почуття відповідальності за власне життя, а також оптимізація процесів постановки власних цілей та пошук шляхів їх досягнення.

Тренінгові заняття допомагають підліткам підвищити та розвивати власний рівень вмотивованості до позитивних життєвих змін. Зараз на другому модулі учасники мають можливість обговорити поняття толерантності, вміння спілкуватися та вирішувати конфлікт, виконують цікаві вправи та весело проводять час!

До нових зустрічей!

Якщо Ви бажаєте пожертвувати кошти Карітасу України та підтримувати благодійний проект – перейдіть за посиланням: https://caritas.ua/donate/