Захід «Родинне свято» подарував радість малюкам та дорослим

30 листопада в Миронівський ЗОШ №1, Бахмутського району, відбувся захід «Родинне свято» для дітей 1-4 класів та їх батьків.

Свято підготували і провели соціальні працівники разом з психологом проекту «Стійкість та Розвиток» Карітасу Краматорськ.

Головною метою заходу було згуртувати дітей та батьків задля спільної взаємодії, виокремити роль дитини у сім’ї, нагадати дорослим, що колись вони також були дітьми.

Свято вийшло сімейним, добрим і світлим. Воно подарувало дітям і батькам багато яскравих вражень та емоцій.

Діти були щасливі та усміхнені, а їх батьки не менш раділи проведенню сімейного дозвілля, а від подарунків, які отримали за проходження конкурсів раділи не менше за дітей.

В кінці заходу був флешмоб та Smoke шоу, які не залишили байдужими жодного з присутніх!

Організатори кажуть, що планують і надалі проводити такі заходи.

«Ми хотіли зацікавити батьків приймати активну учать у житті дитини. Щоб для дітей був «значущий дорослий», а батьки краще розуміли чим живуть їх діти. Прагнули закласти фундамент для спільної співпраці та подальшої взаємодії. Через, на перший погляд, прості вправи, вчили батьків покладатися і довіряти своїм дітям», – коментує проведення свята Світлана Котовська, координатор проекту «Психосоціальний супровід дітей та їх батьків/опікунів у буферній зоні на сході України».

Більше фото тут