Image

Юні тернополяни отримали незабутні враження у таборі «Осінні канікули у Карітасі»

0 Comments

Незабутні враження, корисні навички та знання, отримали діти під час перебування у пізнавально-відпочинковому таборі «Осінні канікули у Карітасі».

З 7 по 11 жовтня 2019 року, територія Карітасу Тернопіль перетворилася на простір, де від ранку до вечора діти гралися, спілкувалися, брали участь в духовних розважаннях, і у форматі квестів та інтерактивних ігор знайомилися із новими професіями.

Кожен день у таборі, був розписаний і спланований похвилинно, та насичений цікавою навчальною і розвиваючою діяльністю в тандемі із розважальними заходами.

Учасники табору мали можливість поспілкуватися з представниками різних професій: поліцейським, рятувальником, лікарем, барменом та стоматологом.

Діти проявляли свої знання, спритність та кмітливість, змагаючись у квесті «Моя майбутня професія», взяли участь у майстер-класі «Здоровий та корисний перекус школяра»,а також спільно переглядали фільми з подальшим їх обговоренням.

Не обійшлося без релаксу, креативу та спільного обіду біля вогнища. Усі учасники малювали спільний малюнок, де змогли відобразити свої враження, почуття та побажання стосовно табору, що відбувся.

Часу нудьгувати не було, бо кожен був зайнятий тим, що йому дійсно подобається. Усі ці діяльності дуже згуртували дітей, вони з неймовірним запалом в очах ділилися враженнями про табір, а на завершення, гучними оплесками, зустріли чудову новину про екскурсію у найгарнішу печеру України «Млинки».


Грамотне поєднання насиченого дозвілля, продуктивного навчання із збалансованим харчуванням – це те, що потрібно дітям, особливо в часі канікул.

Грамотне поєднання насиченого дозвілля, продуктивного навчання із збалансованим харчуванням – це те, що потрібно дітям, особливо в часі канікул.

В рамках проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» Карітасу України.

Дякуємо УСІМ, хто провів ці дні з нами!

Categories: News | Новини

Залишити відповідь