Image

Як згуртована громада селища Боброве стала справжньою родиною

0 Comments

Хочеться запитати: а що таке згуртована громада? Це справжня родина, яка обговорює спільні важливі питання та вирішує все разом.

Другий рік поспіль жителі громади с. Боброве спільно вирішили провести «День села Боброве». Визначилися, зібрали історію села і вирішили, що і в маленького нашого села буде свято.

Це вже традиція, яку започаткувала згуртована громада. Бо до цього, День села не відзначали. А за останні 5 років громада збільшилася, бо дбайливо прийняла до себе ВПО.

Було запрошено поважних гостей – тих, кого жителі громади хотіли бачити на своєму святі, хто взаємодіє з громадою та допомагає їй розвиватися: Голова Борівської селищної ради Афанас’єва Л.І., секретар Борівської селищної ради Грибінчук О.І., депутатка Сєвєродонецької міської ради Летюча Л.Л., депутатка селищної ради Гетьман В.Я., директор Світлічанського водоканалу Попаснянського району Холод С.М., колектив Бобрівського лісництва.

Жителі с. Боброве спільно вирішили відзначити подяками цих надзвичайних людей. Які в свою чергу з щирою радістю вітали жителів села Боброве зі святом.

Спільним рішенням було відзначено наступні номінації: «Довгожителі с. Боброве», «Пара, яка прожила спільно 50 років», «Самий маленький житель села», «Першокласник с. Боброве», «Ювіляри с. Боброве», «Майстри – золоті руки», «Активісти громади», «Найкраще подвір’я». Які отримали подарунки від Голови селищної ради.

Відзначили місцевих меценатів, які завжди відгукуються на потребу і намагаються посильно допомогти у розвитку громади.

Жителі села мали можливість насолодитися концертним виступом вокального ансамблю з сусідньої громади – смт Сіротіне, яких запросила Летюча Л.Л.

Все таки, це було справжнє свято. Навіть природа цього дня вітала жителів с. Боброве чудовою сонячною погодою. Всі були радісні і щасливі. Бо провели цей день в колі справжніх друзів, з якими і працювати добре, і святкувати.

Далі буде…

Реалізується в рамках проекту: «Зміцнення місцевої самоорганізації та соціальної згуртованості громади», #Caritas_Severodonetsk /БО «БФ «Карітас Сєвєродонецьк», при підтримці #Caritas_Ukraine/МБФ «Карітас України».

Categories: News | Новини

Залишити відповідь